top of page
 • Leverer og monterer I?
  Ja! I alle vores tilfælde både leverer og monterer vi. Når vi først har fundet en dag for både leveringen og monteringen, sker hele renoveringen ofte på en dag, og du slipper derfor at have håndværkere i mange uger. Vores renoveringsløsninger er nemlig både professionelle og hurtige.
 • Hvor meget kommer en renovering af køkken eller bad til at koste?
  Vi kan ikke give dig et konkret bud på, hvad en renovering kommer til at koste for dig, før vi kender til opgavens omfang. Vores priser afhænger nemlig af, hvor stor renoveringen er, samt hvilke materialer, der bliver brugt. Kunne du tænke dig at vide mere om vores priser? Så kan du få et gratis besøg og estimat på opgaven
 • Hvordan fungerer en aftale med ReKitchen?
  Først har vi en indledende snak, hvor vi finder ud af, hvor meget du skal have renoveret. Derefter sender vi en rådgiver ud til dig, der beser hele opgaven, og derefter vil han eller hun finde en pris, der passer til opgavens omfang. Denne rådgiver vil være kontaktbar under hele processen, så du trygt bliver guidet gennem hele renoveringen. Derefter både leverer og monterer vi dine nye elementer. En aftale foregår naturligvis på dine præmisser, og vi renoverer eller udskifter ikke noget, som du ikke har bedt om.
 • Tænker I miljøvenlighed ind i jeres renoveringer?
  Ja, det gør vi. Op til flere af vores produkter er fremstillet i miljøvenlige materialer, der også er yderst holdbare, så du ved, at de kommer til at holde dig længe. Derudover er vi miljøvenlige i den forstand, at vi kun renoverer det, der er nødvendigt. Det vil sige, at vi ofte kun renoverer det ydre udseende, for eksempel køkkenlåger og lignende. På den måde upcycler vi kun det, der er nødvendigt, hvilket betyder, at vi ikke slider unødvendigt på naturens ressourcer, når vi renoverer dit køkken.
 • Kan man købe jeres produkter separat?
  Ja, du kan købe vores produkter sererat eller i forbindelse med renovering - ring for et godt tilbud.
 • Vi har udvendige hængsler – kan I skifte vores låger?
  Ja, den klarer vi også! Det gør vi på den måde, at vi fjerner de gamle hængsler, og tildækker hullerne med plastpropper. Derefter monterer vi jeres nye låger med softlukhængsler. Du behøver desuden ikke at bekymre dig om hullerne – der er nemlig fire millimeters luft mellem de nye låger, hvilket betyder, at du ikke kan se selve skabskorpus, og derved kan du heller ikke se hullerne. Alt i alt kan vi sagtens udskifte dine låger med udvendige hængsler helt uden problemer.
 • Vi har et skab med låge – er det mon muligt at få monteret skuffer i stedet for?
  Ja, det er naturligvis også en mulighed. Her kan du enten vælge mellem at få nye skuffer til skabet eller få indvendige trådkurve. Har du to skabe, som du gerne vil have lavet om en et stort skuffeskab, så er det også en mulighed. Et eksempel kunne være, at du har to skabe i, der er 40 centimeter i bredden – kan vi lave om et skuffeskab med 80 centimeter bredden. Så har du pludselig langt mere plads!
 • Kan I sørge for, at vi får en flot endegavl, der matcher?
  Ja, naturligvis. Når vi renoverer køkkener, bad eller garderober, går vi meget op i, at det hele ser flot og sammenhængende ud. Derfor sørger vi naturligvis også for en endegavl, der matcher hvad enten det måtte være en endegavl som afslutning på en skydedørsgarderobe eller andet. Her har du 3 muligheder at vælge i mellem: finde en låge der passer i farven. male den eksisterende endegavl. montere en ny plade på den eksisterende endegavl. Alle mulighede er gode og sørger for et sammenhængende look.
 • Er det muligt at få en indbygningsovn i stedet for et gulvkomfur, når vi får renoveret køkken?
  Ja, det kan vi snildt aftale. Når vi skal montere en indbygningsovn, indsætter vi blot et nyt skab. Det kræver dog, at du også får en ny gennemgående bordplade til kogepladen. Vil du gerne have en indbygningsovn monteret i et højskab på 60 centimeter? Så klarer vi også det snildt, husk dog at det kræver strøm.
bottom of page